Primer dobre prakse „4U Pharma“

4U Pharma GMBH je švajcarska kompanija, posvećena težnji da najkvalitetnije proizvode učini dostupnim i prilagodi ih potrebama porodice i dece.

Prepoznati su kao partner od poverenja, pa su 4U Pharma proizvodi u svim zemljama preporučeni od strane udruženja i relevantnih državnih institucija, kao što je i Ministarstvo zdravlja. Njihovi proizvodi su u mnogim državama deo nacionalnih preporuka udruženja neonatologa, pedijatara, ministarstava zdravlja kao i različitih ekspertskih grupa.

Proizvodi 4U Pharma su registrovani i prodaju se u 12 zemalja Evrope.

4U Pharma kao društveno odgovorna kompanija prepoznala je rad i ulogu Udruženja Izlazak koje kroz svoje aktivnosti pomaže marginalizovanoj kategoriji stanovništva kao i osobama bez krova nad glavom u prostorijama Dnevnog centra u Zemunu.

Sa željom da pomogne zajednici i onima kojima je to najpotrebnije, kompanija 4U Pharma je donirala mašinu za sušenje veša.

Ovo je jedna od najznačajnijih donacija koja nam pokazuje da imamo kredibilitet i da pomažemo onima kojima je pomoć jako potrebna. To je nagrada za naš dugogodišnji rad i hvala im na tome.

Zahvaljujemo se kompaniji 4U Pharma na ukazanom poverenju i donaciji koja će olakšati život korisnicima našeg Dnevnog centra.

 

Autor: Jelena Denčić